23
Feb

Test: prijevod: We zijn weer helemaal gesetteld in Nederland en klaar om het werk in Kroatië vanaf hier te organiseren. Dat betekent het volgende:

  1. In de tweede helft van maart of eventueel in april willen we een informatie avond houden over zending in Kroatië en Bosnië, achtergrond van ons werk - met extra aandacht voor de geschiedenis van de Balkan en (geestelijke) gevolgen - en de leefsituatie van de jongeren waar we in Kroatië mee werken. Dit hoeft niet bij 1 avond te blijven. Ik (Meindert) wil ook van harte kleinere groepen geïnteresseerden ontmoeten. Het als heel erg handig als geïnteresseerden voor een informatie bijeenkomst of voor de informatieavond nu alvast contact met ons opnemen.
  2. We zijn op zoek naar groepen en individuen met interesse om mee te doen in het zomerprogramma van 2013. We hebben allerlei contacten binnen Jeugd met een Opdracht en willen vooral daar kijken naar groepen jongeren die vanuit hun DTS (Discipelschap Training School) een praktijkstage (outreach) bij ons in Kroatië willen volgens. 
  3. Meindert heeft een knieblessure en daardoor geeft hij alle aandacht aan zijn web bureau (Spiderman Webdesign Wageningen - concept "www.dewebmeester.nl"). Hij kan even niet als verpleegkundige werken. Het goede hieraan is dat dit web bureau nu ook wat serieuzer gaat functioneren en er mogelijk een scholing- en werkgelegenheid project van gemaakt kan worden voor enkele jongeren in Kroatië. 
  4. Met de jongens (Manuel en Samuel) gaat het erg goed op school. Ze hebben een mooi rapport gekregen en de juffen zijn erg over hen te spreken. Manuel gaat naar de scouting in Wageningen.
  5. De tiener- en jongerengroep waar we mee optrekken in Kroatië ligt ons nogal op het hart en we maken ons ook zorgen om hen. We willen de tijd in Nederland gebruiken om anderen te vragen mee te bidden. Dat kan via www.degebedsmuur.nl (of www.gebedsmuur.nl) maar vooral ook door ons te bellen of te schrijven om samen iets af te spreken. 
Contact opnemen kan via:
Tel.: 0317 795149
Mob.: 06 41286716
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook: www.facebook.com/projektduga (of: facebook.com/meindert.jorna)

FaLang translation system by Faboba